x

Tavuk Suyuna Çorba, Jack Canfield

Tavuk Suyuna Çorba Kadınların Yüreğini Isıtacak Öyküler


New York Times best seller olmuş bir kitap ile karşınızdayız. Tavuk Suyuna Çorba kadınların Yüreğini Isıtacak Öyküler derlemesinde tam 78 öykü sizleri bekliyor. Kadın ruhu ve güzelliğini gösteren öyküleri okudukça düşlerin peşinden koşacak gücü kendinizde bulacak, esinlenecek, engellerin zayıf halkalarını kıracaksınız.

Kitapta verilen mesajlar; annelik, evlilik, yaş almak, kuşak farklılığı, benliğe saygı, sevgi yeşermesi ve benzeri konularda neşelenecek hatta rahatladığınızı hissedeceksiniz. İster çalışan kadın olun, ister genç, ister büyükanne olun ister ev emekçisi kadın olun bu kitabı yıllarca okuyacak, başucunuzdan eksik etmeyeceksiniz. Kızlarınıza veya torunlarınıza miras bırakacağınız nitelikte ve önemde olduğunu okudukça kavrayacaksınız.

Kitabın yazarları; Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Jennifer Read Hawthorne, Marci Schimoff... Kitabı dilimize kazandıran isim ise yine bir kadın olan Gülder Tümer.

HYB Yayıncılık tarafından 2002 yılında basımı gerçekleşen kitabı sayfa sayısı ise 248.

Bu kitabı dünya üzerindeki üç milyara yakın kadına ithaf ediyoruz. Bu öyküler yüreklerinizi ısıtacak ve size esin kaynağı olacak, diyor yazarlar.

 Muhteşem ikili yazar bu sefer hayallerinize eki hayatı yadayin ilkesi ile kaleme aldıkları altmış öykü ile sizlere selam veriyor. Toyluk zamanında pek çok yayıncı tarafından satılmaz denilerek red yiyen yazarlarımız, bugün dünyada yüz milyonu bulan bir satış rekoruna sahipler. 


Tavuk Suyuna Çorba Hayallerinizdeki Hayatı Yaşayın

Tavuk Suyuna Çorba Hayallerinizdeki Hayatı Yaşayın kitabı değinecek olursak, yaşam tarzlarına esin kaynağı olacak öykülerden bir derleme olduğunu dile getirebiliriz. Özet olarak; hayat zorlukları hayatımızı nasıl olumduzdan olumluya dönüştürür sorusunu soranlar için ipuçları oluşturuyor. Kalbini açan herkesin zihnini ve rüyalarını pozitif bulusturacagı, odak noktası bir eser bu kitap.


Tavuk Suyuna Çorba Fark Yaratan İnsanlar 

Gerek çalışma hayatı olsun gerek eğitim gerek sosyal hayatın tümü için olsun toplum içi yaşantıda davranış örneği olma gududundedir insan. Küçük iyilikler biriktiren biri için etrafında değişimin olumlu olnasi isteği yatar. Bazen bir güler yüz göstermek yeterlidir ve kapıları açar. Ana tema bu olunca; ilham veren öyküler kaynağına bu kitapta rastliyorsunuz. İnsanların yaşanmış hayatlarına dokunuyor, onlarla beraber hareket ediyorsunuz. İyilik yarışı bazen bir kurtarma ekibinin uzun saatler süren mücadelesinde son buluyor bazen ise bir kadının tanımadığı başka kadına karşılıksız yardım eli uzatması ile vag oluşturuyor. Bu kitabı okurken, dünya iyiye yelken açtı diyorsunuz.


Tavuk Suyuna Çorba 3. Porsiyon 

Mark Viktor Hansen ve kalemdaşi Jack Canfield yüreğimizi ısıtacak ve adını 3. Porsiyon koydukları kitapta yetmiş dokuz hikaye ile tekrar karşımıza çıkıyor.

Sevginin, saygının elimizde mevcut en mühim öğretim gereçleri olduğuna dem vuran kitapta, engellerin aşılması konusunda özellikle bilgelik kokan öyküler derlemisler. Yer yer ölüm ve çocuk yetiştirme konularının da serpiştirildiği kitap, içimiz bunaldığında yahut içimiz karardığında elimize almamız gereken en lazım kitaplardan biri olduğunu haykırıyor.

79 yeni öykü ile okuyucuya tekrar merhaba diyen yazarlar; sevgi, cesaret, bağ, naziklik ve cömertliği kitaba serpiştirmişler.

Tavuk Suyuna Çorba Asla Pes Etme 

Mücadeleci insanlara gıpta ile baktığımızda, hayatın onları bu noktaya getirdiğine ilişkin sorularda biriktirmiş oluyoruz belki de. Zorluk karşısında insan nasıl çelikten daha sağlam kalabiliyor? Bunun için gerekli olan malzeme bende var mı diyirsunuz belki. O zaman sağlam bir karakterin koşullar karşısında duruşunu bu kitapla ezberleyecrksiniz. Cesaret ve azim sadece zor şartlar altında göstermez kendini. Normal günlük hayat içinde de bu insanların davranışlarında acaba gizemli bir şey mi var diyorsunuz? Sonucu başarı larak elde etmiş kişilerin, cesaretleri o nereden aldığını okudukça gözlem yapabileceğiniz harika hikayeler sizlerle buluşuyor.

Tavuk Suyuna Çorba Çiftlerin Yüreklerini Isıtacak Öyküler

Yazar ikilisi, bu sefer tek konu üzerinden okurları ile buluşuyor. Aile kavramı, evlilik idamesi, karşılıklı ve aynı zamanda ölçülü saygı, evliliği taçlandırmak gibi konular ile sımsıcak hikayeler bizi bekliyor. Sadece evli bireylerin ilişkilerini ele almayan kitap, sevgili pozisyonunda ilişki yaşayanlar için de sırlar ile dolu öyküler sunuyor. İlişkilerinizde tazeligin daim kalması dileğiyle tavsiye bu kitabı okuyunuz.

Etiketler: Tavuk Suyuna Çorba Kitabı, Kadınların Yüreğini Isıtacak Öyküler, Jack Canfield, Öykü, En Ucuz Tavuk Suyuna Çorba Kitabı,

Sonraki Kitap; Ursula👉


Copyright 2018 - 2024 | RSS Ankara Eski Kitap Facebook esk:tap